Waarom Flexify

Flexify is hét online pakket voor je hele administratie. Flexify werkt simpel en intuïtief, ook als je geen boekhouder bent.

Bespaar tijd en geld

Of je nu een factuur aanmaakt of de bankbetalingen verwerkt: Flexify leidt je er met duidelijke knoppen en slimme voorsorteringen zo doorheen.

Online factureren

Professioneel factureren met Flexify bespaart je tijd én is goed voor je cashflow. Geniet van ons geautomatiseerde debiteurenbeheer en maak als het nodig is gebruik van onze gratis incasso-service.

Kilometerregitratie

Weg met overbodig en dubbel werk. Onze koppeling met GoogleMaps geeft je precies weer hoeveel kilometers je per rit hebt gemaakt. Een druk op de knop laat je de gemaakte kilometers declareren.

Payments in Flexify
Flexify Dashboard

conservation overview

Alle informatie wordt duidelijk en overzichtelijk weergegeven. Hierdoor weet je altijd precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor verassingen te staan.

Belastingmanager

Heb je je wel eens afgevraagd hoeveel inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting je opzij moet zetten voor dit jaar? Flexify geeft je altijd een up-to-date inzicht en laat je met een gerust hart de aangifte tegemoet gaan.

Een vaste prijs voor het totaalpakket

Slechts € 17 per maand

De mensen achter Flexify

Flexify is in 2014 opgericht door Roderick Looijs. Samen met de getalenteerde programmeur en betrokken sales manager maken zij zich hard voor de meest gemakkelijke en fijne gebruikerservaring. Inmiddels is er een intensieve samenwerking aangegaan met een aantal van de beste Register Belastingadviseurs van Nederland.

Roderick Looijs - Belastingadviseur Flexify

Roderick Looijs

Belastingadviseur

Als belastingadviseur met een ICT achtergrond heb ik de ideale combinatie om een boekhoudprogramma te ontwerpen dat ook écht gemakkelijk is voor een ondernemer. Mijn doel is om administratie voeren zo simpel en intuïtief mogelijk te maken. Om dat te bereiken ga ik graag het gesprek met gebruikers aan.

06 13 28 71 25 roderick@flexify.nl linkedin icon
Niels Mulder - Lead developer Flexify

Niels Mulder

Lead developer

Mijn ervaring en passie in het ontwikkelen van robuuste, gebruiksvriendelijke en beveiligde systemen is de basis geweest voor de technische realisatie van Flexify. De insteek bij elke functionaliteit is geweest om deze zo soepel mogelijk te laten functioneren, om de gebruiker zo prettig mogelijk zijn boekhouding te laten invoeren.

06 123 91 402 niels@flexify.nl linkedin icon
Nathalia Denz - Sales manager Flexify

Nathalia Denz

Sales manager

Wat is het heerlijk om een product aan de man te brengen waar ik volledig achter sta. Flexify verkoopt zichzelf eigenlijk al, alles wat ik hoef te doen is ondernemers er attent op te maken dat er via Flexify een manier bestaat om zelf heel eenvoudig je eigen administratie bij te houden, zonder de tussenkomst van dure administratie kantoren.

06 36 58 83 13 nathalia@flexify.nl linkedin icon

Ervaringen van anderen

"Voor ons als administratiekantoor werkt Flexify erg gemakkelijk. Het biedt alles wat we nodig hebben en we kunnen gemakkelijk met de klant samenwerken.dut"

R. Looijs - Eigenaar Finobel

"Flexify heeft de manier van boekhouden voor mijn bedrijf drastisch veranderd. Het is echt een geweldig en gemakkelijk online administratiepakket."

V. Verhagen - SterkeTaal

"Via een enkel account drie boekhoudingen bijhouden maakt mijn leven een stuk makkelijker. Fijn ook dat extra gebruikers gratis zijn."

J. van Woerden - Clips Fotografie

"Via Flexify kon ik de jaarrekening plus aangifte voor mijn BV voor € 999,- aanschaffen. Dit bespaart ons meer dan € 1.500,- per jaar!"

E. Schraven - Are You Joining B.V.

"De koppeling naar mijn eigen offertesysteem was zo geregeld. Precies wat ik nodig had."

R. Jäger - Oprichter Volendam Events

"De banktransacties importeren en verwerken via Flexify scheelt ons enorm veel tijd. Het is makkelijk in gebruik en pikt eventuele foutjes er feilloos uit."

P. Kroes - StageMax B.V.

Neem contact op met Flexify

Flexify is aanwezig in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.
Vul het contactformulier in voor vragen of een afspraak en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.