Over Flexify

Volgens ons moet elke ondernemer in staat zijn om met een minimale tijdsbesteding grip op de administratie te houden, altijd en overal. Om dit te bereiken kijken we niet alleen naar het gebruiksgemak van onze software, maar besteden we ook veel aandacht aan onze helpdesk en support.

Een vaste prijs voor het totaalpakket

Slechts € 17 per maand

De mensen achter Flexify

Flexify is in 2014 opgericht door Roderick Looijs. Samen met de getalenteerde programmeur en betrokken sales manager maken zij zich hard voor de meest gemakkelijke en fijne gebruikerservaring. Inmiddels is er een intensieve samenwerking aangegaan met een aantal van de beste Register Belastingadviseurs van Nederland.

Roderick Looijs - Belastingadviseur Flexify

Roderick Looijs

Belastingadviseur

Als belastingadviseur met een ICT achtergrond heb ik de ideale combinatie om een boekhoudprogramma te ontwerpen dat ook écht gemakkelijk is voor een ondernemer. Mijn doel is om administratie voeren zo simpel en intuïtief mogelijk te maken. Om dat te bereiken ga ik graag het gesprek met gebruikers aan.

06 13 28 71 25 roderick@flexify.nl linkedin icon
Niels Mulder - Lead developer Flexify

Niels Mulder

Lead developer

Mijn ervaring en passie in het ontwikkelen van robuuste, gebruiksvriendelijke en beveiligde systemen is de basis geweest voor de technische realisatie van Flexify. De insteek bij elke functionaliteit is geweest om deze zo soepel mogelijk te laten functioneren, om de gebruiker zo prettig mogelijk zijn boekhouding te laten invoeren.

06 123 91 402 niels@flexify.nl linkedin icon
Nathalia Denz - Sales manager Flexify

Nathalia Denz

Sales manager

Wat is het heerlijk om een product aan de man te brengen waar ik volledig achter sta. Flexify verkoopt zichzelf eigenlijk al, alles wat ik hoef te doen is ondernemers er attent op te maken dat er via Flexify een manier bestaat om zelf heel eenvoudig je eigen administratie bij te houden, zonder de tussenkomst van dure administratie kantoren.

06 36 58 83 13 nathalia@flexify.nl linkedin icon

Ervaringen van anderen

"Via een enkel account drie boekhoudingen bijhouden maakt mijn leven een stuk makkelijker. Fijn ook dat extra gebruikers gratis zijn."

J. van Woerden - Clips Fotografie

"Via Flexify kon ik de jaarrekening plus aangifte voor mijn BV voor € 999,- aanschaffen. Dit bespaart ons meer dan € 1.500,- per jaar!"

E. Schraven - Are You Joining B.V.

"De koppeling naar mijn eigen offertesysteem was zo geregeld. Precies wat ik nodig had."

R. Jäger - Oprichter Volendam Events

"De banktransacties importeren en verwerken via Flexify scheelt ons enorm veel tijd. Het is makkelijk in gebruik en pikt eventuele foutjes er feilloos uit."

P. Kroes - StageMax B.V.

"Flexify heeft de manier van boekhouden voor mijn bedrijf drastisch veranderd. Het is echt een geweldig en gemakkelijk online administratiepakket."

V. Verhagen - SterkeTaal

"Voor ons als administratiekantoor werkt Flexify erg gemakkelijk. Het biedt alles wat we nodig hebben en we kunnen gemakkelijk met de klant samenwerken.dut"

R. Looijs - Eigenaar Finobel